Africa University i rivende udvikling



Africa University er et 25 år gammelt universitet under United Methodist Church. Universitetet er i rivende udvikling, fortæller Jørgen Thaarup, som sidder i bestyrelsen for Africa University. Universitets linjer dækker en række fag bl.a. landbrug, sundhed, business, teologi og uddannelse.  

Jørgen Thaarup, der udover at være præst og distriktsforstander i den danske Metodistkirke, også er Dr. Theol., siger med eftertryk: “Africa University er noget alle metodister har grund til at være stolte over!”

Nyheder


Konfirmandweekend & TUF

Alle landets konfirmander samles på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro.
Mere information følger!

Halløj i Parken i Vejle

Introduktion til Giv Det Videre-forløbet

Velkommen til introduktion til ‘Giv Det Videre’-forløbet
Kom og hør om ‘Giv Det Videre’ – og om det kunne være noget for dig! På den virtuelle introaften vil tilrettelæggerne bag forløbet (Mai-Brit Tvilling og Louise Aaen) fortælle, hvad forløbet går ud på, og deltagere fra sidste års forløb vil fortælle om deres oplevelser.
Giv Det Videre er for dig, der er interesseret i at gå et skridt dybere i din tro sammen med andre. Den personlige tro er i centrum og du vil få tilknyttet en mentor, der i løbet af forløbet vil have trossamtaler med dig. Forhåbningen med kurset er, at du vil blive styrket i din tro – og at du måske endda får lyst til dele den med andre.
Forløbet er primært henvendt til unge voksne, men alle er velkomne til at deltage på introaftenen for at høre mere. Er du nysgerrig, så håber vi, at du vil lytte med og finde ud af, om forløbet kunne være noget for dig.
Link til det virtuelle møde:
https://meet.google.com/unb-jfoz-qiu