Africa University i rivende udvikling



Africa University er et 25 år gammelt universitet under United Methodist Church. Universitetet er i rivende udvikling, fortæller Jørgen Thaarup, som sidder i bestyrelsen for Africa University. Universitets linjer dækker en række fag bl.a. landbrug, sundhed, business, teologi og uddannelse.  

Jørgen Thaarup, der udover at være præst og distriktsforstander i den danske Metodistkirke, også er Dr. Theol., siger med eftertryk: “Africa University er noget alle metodister har grund til at være stolte over!”

Nyheder


Påskelejr 2019: Vi er STØRRE SAMMEN!

KALDER ALLE UNGE – lad os forene os og sammen skabe den mest DRITKULE påskelejr! 

Vi er STØRRE SAMMEN!

Kom:bli med på PÅSKELEJR 2019, når Metodistkirkens Unge inviterer unge fra både Danmark og Norge til påskefejring og slår pjalterne:braker sammen ! Temaet for lejren er ’GREATER TOGETHER’, så tag din bedste holdspiller:lagspiller med og find ud af, hvad vi kan opnå sammen, når kræfterne forenes! VI LOVER AT KROPPEN DIN FÅR POTET.

For hvad kan og skal vi som UNGE gøre i dag? Hvilke MÆRKESAGER skal Metodistkirken involvere sig i? Hvad kan vi gøre sammen? Det er nogle af spørgsmålene, som tales om, når vi skal  HYGGE:KOSE os på påskelejren 2019.

INFO
D. 17.-21. april 2019. Ankomst kl. 17.
Solborgen, Strandgårdsleddet 2, 4560 Vig, Danmark
Pris: 500  DKK – 650 NOK

Tilmelding/påmelding
(DK) Jeanne Helsinghof, Facebook // +45 31750170
(NO) Stephanie Buadu, Facebook // +47 9915829

Husk
Sutsko/tøfler, sportstøj, badetøj, bibel om du har, Dansk-Norsk ordbog og top humør!

YCGF 2019 – tilmelding åben

 

Er du mellem 9 og 19 år, og har du lyst ti?l at synge gospel en hel weekend? Det kan du komme til lørdag og søndag den 9. og 10. marts 2019 i Jerusalemskirken i København! I år har vi Volney Morgan fra London og Julie Bie fra Århus som instruktører.

Du bliver en del af et stort kor, som sammen lærer de sange, instruktørerne har med ti?l weekenden. Søndag er du en af stjernerne ved en stor koncert med band, hvor jeres forældre, søskende, venner og alle mulige andre kommer og hører koret!

Mere om tilmelding og program her: YCGF 2019.

Young Copenhagen Gospel Festival 2019

En weekend med masser af gospelsang og nye venskaber!

Er du mellem 9 og 19 år, og har du lyst til at synge gospel en hel weekend? Det kan du komme til lørdag og søndag den 9. og 10. marts 2019 i Jerusalemskirken i København! I år har vi Volney Morgan fra London og Julie Bie fra Århus som instruktører.

Du bliver en del af et stort kor, som sammen lærer de sange, instruktørerne har med til weekenden. Søndag er du en af stjernerne ved en stor koncert med band, hvor jeres forældre, søskende, venner og alle mulige andre kommer og hører koret!

Volney Morgen er en meget kendt instruktør og korleder fra London. I 2006 dannede han ”Volney Morgan and New-Ye”, som har vundet flere priser. Både Volney og gruppen er fuld af energi, og sådan bliver det helt sikkert også på YCGF. Volney Morgan har undervist mange kor, også i Danmark.

 

 

Julie Bie er en dygtig, ung korleder fra Århus. Hun har brugt det meste af sit liv på musik, i starten jazz, rytmisk kor og musicals. De sidste 12 år er det gospel-musikken, der har optaget Julie. I Århus er hun leder af gospelkoret Voices of Praise og hun har i 11 år sunget i Rejoice. Julie er til foråret færdiguddannet som lærer i Complete Vocal Technique

 

Sådan tilmelder du dig

Det koster 295 kr. at være med i weekenden.

For dette beløb får du en t-shirt til koncerten søndag, sangtekster, te, saftevand.

Beløbet skal indbetales på kontonummer 1551 000 545 3038 eller MobilePay på 5160 4851 (Anni Hedegaard Jensen). Husk: Skriv ”YCGF” og tydeligt navn.

Så skal du sende en mail til info@Gospel.dk med navn, adresse, evt. madbestilling og – HUSK– den størrelse t-shirt, du skal bruge.

Sidste frist for tilmelding er den 25. februar 2019, men gerne hurtigst muligt.

Bemærk: Du må gerne tage en voksen med på festivalen. Det koster 125 kr. plus betaling af måltider (se herunder) Har du andre spørgsmål, kan du hurtigt få svar på dem på mailadressen info@Gospel.dk.

Bor du langt væk, kan du overnatte primitivt, hvis du tager sovepose og liggeunderlag med. Tilmeld dig overnatning i mailen. Der er ikke voksenovervågning ved overnatning, kun hvis man selv har en voksen med.

Vil du være fri for madpakkerne, så kan du også bestillle mad: Frokost lørdag, aftensmad lørdag og frokost søndag, 40 kr. pr. måltid. Overnatter du og skal have morgenmad søndag morgen koster det 25 kr. Skriv i tilmeldingsmailen hvilke måltider du vil have. Indbetal beløbet for maden sammen med deltagergebyret, så klarer vi resten.

NU er du med – så er det bare at møde op lørdag morgen kl. 9. Vi øver sangene om lørdagen, selvfølgelig med små pauser, hvor du kan spise, snakke og hygge dig med de andre! Søndag mødes vi kl. 9.30, vi synger et par af sangene ved gudstjenesten kl. 11, og så har vi den store afslutningskoncert kl. 15.

Voksne 60 kr.—Børn 5-12 år 30 kr.
Husk at invitere familie, venner og klassekammerater!

Følg os på facebook, hvor du også kan se video fra ?tidligere år.

LØRDAG DEN 9. MARTS

Kl. 9.00-9.30 Check-in i krypten i Jerusalems- kirken
Kl. 9.30 – 10.30 Øvelser
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 13.30-18.00 Øvelser (inkl. pause)
Kl. 18 Aftensmad for de, som har bestilt – man kan også tage hjem, når øvelserne er slut

SØNDAG DEN 10. MARTS

Kl. 9.30 Øvelser (inkl. pause)
Kl. 11.00 Gudstjeneste i Jerusalemskirken – hvor Young CGF-koret medvirker
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 13.00-14:30 Øvelser og generalprøve
Kl. 15.00-16.30 Koncert med band i Jerusalemskirken

Arrangører: Gospelkoret Grace, Gospelkoret KEFAS, Gospelkoret Saints & Sinners og Metodistkirkens Musikarbejde. (MBUF)

 

MBUF har fået ny frivillig kasserer

Pernille Kristensen er 22 år, bosiddende i Aalborg og studerer erhvervsøkonomi. Hun drømmer om at få noget praktisk erfaring med sit fag og dermed få lidt til CV’et.

MBUF styrelsen glæder sig til at introducere Pernille for vores arbejde, alt imens vi tilpasser vores administration til en ny tid uden tilskud fra tipsmidlerne. Maria Bræstrup Aaskov er ved at afvikle sin stilling som administrator for MBUF, men har lovet frivilligt at køre parløb med Pernille frem mod næste delegeretmøde. Derfor vil man i den kommende tid opleve, at både Maria og Pernille svarer på mails, indtil alle formaliteter er på plads mht. bank osv. og indtil en god overgang er kørt i stilling med hensyn til, at de lokale børne- og ungdomsforeninger nu selv skal til at registrere deres medlemmer og indkræve kontingenter.

Tillykke til MBUF med Pernille, der kommer som sendt fra himlen. Det er intet mindre end fantastisk, når unge mennesker stiller deres tid, uddannelse og ressourcer til rådighed for frivilligt arbejde blandt børn og unge. Tag godt imod hende!